Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Εισαγγελέας δεν υπάρχει ;

Πραγματικά « ιστορία τρέλας» είναι, αν ισχύουν , όσα καταγγέλλει η παράταξη « Δύναμη Ελπίδας» του Μαρκοπούλου ότι ο Δήμος θα καταβάλλει συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε γνωστό μελετητικό γραφείο για μελέτη που δεν έχει … παραλάβει .Και μάλιστα σε μια τέτοια περίοδο που οι Δήμοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το φως των κτιρίων τους , όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.
Η εξωφρενική αυτή απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο , ύστερα από πρόταση της Δημοτικής Αρχής Μεθενίτη , αφορά την ανάθεση   το …1992, στον  Βασ. Κόκκινο της μελέτης «εφαρμογή πολεοδομικών ενοτήτων 4ης & 5ης γειτονιάς στο Πόρτο Ράφτη». με συμβατικό ποσό 114.453,41€ (39.000.000 δρχ.).
      Για τα 114 αυτά χιλιάδες ευρώ , ο Δήμος Μαρκοπούλου είχε καταβάλει στον μελετητή, μέχρι και το 1994… 422.480€ (143.960.000 δρχ.).
      Και τώρα μετά  από 19 ολόκληρα χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει επίσημα με οποιοδήποτε τρόπο ή έσω να έχει αποστείλει κάποια επιστολή διαμαρτυρίας ή υπόμνησης , Δημοτική Αρχή  και μελετητής , συμφωνούν στο  ξαφνικά για την καταβολή ακόμη ενός εκατομμυρίου ευρώ σ΄αυτόν .
   Ο οποίος παρακαλώ, σύμφωνα με την παράταξη της αντιπολίτευσης , χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό αρχείο της συγκεκριμένης εργασίας, το οποίο ουδέποτε παραδόθηκε στο Δήμο, και σε άλλες δουλειές του γραφείου του δημιουργώντας έτσι αθέμιτο ανταγωνισμό στους άλλους μηχανικούς και αποκομίζοντας οφέλη για το γραφείο του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου