Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Το « πουλέν»

                   


Ο  άνθρωπος είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε « όλων των καταστάσεων». Δήμαρχος Αιγάλεω επί κυβερνήσεως Σημίτη, αν και « γαλάζιος», με την απέραντη στήριξη του τότε « πράσινου» Δημάρχου του γειτονικού του Δήμου , της Αγ. Βαρβάρας , Λάμπρου Μίχου  και νυν "¨ψιλο-ΣΥΡΙΖαίου", μπαινόβγαινε στα υπουργικά γραφεία με μια άνεση λες και στην εξουσία ήταν η ΝΔ
Όταν ήρθε πραγματικά το κόμμα του στην κυβέρνηση , η …σταδιοδρομία του εκτοξεύτηκε .
Πουλέν του συστήματος της νέας « διακυβέρνησης», ψυχή τε σώματι   «Καραμανλικός»  και με γέφυρα τα άλλα φιντάνια – « αδέρφια» του σ΄όλα των αδελφών Μητρόπουλου,  προσέγγισε και την Ντόρα Μπακογιάννη , στην οποία έγινε ο « άνθρωπός» της , στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και …αλλού. Αναπτύσσοντας και …οικογενειακές σχέσεις μαζί της , ο σύζυγος της Ντόρας , τον προώθησε για « υπαρχηγό» του , στην Ομοσπονδία Ιππασίας . Ποιόν, αυτόν που ούτε γαιδούρι έχει καβαλήσει ποτέ .
Μετά τη συντριβή της ΝΔ , το 2009 , στήριξε με νύχια και δόντια την υποψηφιότητα Μπακογιάννη για την  ηγεσία της ΝΔ . Την επομένη όμως της ήττας της , πέρασε ( ποιος ξέρει με  τι « γραμμάτια») στο στρατόπεδο Σαμαρά .
Στις εκλογές του 2010 αφού έχασε από εκείνον που έλεγε ότι και μόνος του να κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος στο Αιγάλεω δεν θα εκλεγόταν, λούφαξε έως ότου ξαναγίνει η κυβέρνηση η ΝΔ.
Ο Σαμαράς τον  αντάμειψε πλουσιοπάροχα για τις « υπηρεσίες» του , διορίζοντας τον , στην παντοδύναμη θέση , του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής  παράλληλα με τη θέση του επικεφαλής του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ .
Τώρα του δημιουργεί από το πουθενά για την « πάρτι» του , μια νέα θέση , αυτή του Ειδικού Γραμματέα για τη χρυσοφόρα Διαχείριση των στερεών αποβλήτων . Ε ρε γλέντια .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου