Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οι τζάμπα μαγκιές και από τον Σγουρό


 
  Και τι δεν λέει ο Γιάννης Σγουρός κατά  όσων θεωρεί ότι κρύβονται πίσω από ανάρτηση του διαδικτυακού τόπου www.doxthi.gr.
Δεν το κάνει όμως ευθέως αλλά μέσω του νέου « φρούτου» που έχει ανακαλύψει  τους « κύκλους του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής» , στον οποίο είναι πρόεδρος. Γιατί το κάνει ; Διαβάστε παρακάτω και θα το καταλάβετε .
Τους καταγγέλλει λοιπόν ότι  είναι εκείνοι «  που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το άθλιο επίπεδο διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, αυτοί που αντέδρασαν σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού του συστήματος διαχείρισης, αυτοί που απομύζησαν εκατομμύρια ευρώ για αντισταθμιστικά από τους πολίτες της Αττικής τα οποία κατασπατάλησαν και για τα οποία ουδέποτε έδωσαν λογαριασμό, αυτοί που αντί να προσέξουν το περιβάλλον της περιοχής χρηματοδότησαν προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και φιέστες έρχονται σήμερα να ζητήσουν και τα ρέστα».
 Και εκεί λοιπόν που ο καθένας θα περίμενε στη δήλωσή του , να καταλήγει με την ανακοίνωση ότι  την επόμενη κιόλας στιγμή θα πήγαινε στον εισαγγελέα , να καταθέσει Διευθύνσεις και Ονόματα για όσους παραπάνω  καταγγέλλει , πετά στα ξεκάρφωτα  ένα  «  δεν χρειάζονται  πολλά λόγια» γιατί « όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο καθένας».και ( νομίζει) ότι έτσι ξεμπερδεύει.
: «Ουαί υμίν υποκριτές και φαρισαίοι».,κ. Σγουρέ,  όπως γράφεις και ο ίδιος στην ανακοίνωση των «κύκλων» σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου