Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο Κακλαμάνης , τα χρέη και οι …ιθαγενείς του

Αν κάποιος πρέπει να φέρει τον περίφημο τίτλο « ο κύριος τίποτα» που είχε αποδώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, όταν εκείνος ήταν Δήμαρχος , δεν είναι άλλος από το άλλο πουλέν της γαλάζιας παράταξης , ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Αντίθετα με τον Αβραμόπουλο , που και κάποια καγκελάκια έβαλε και μια « γκλαμουριά» έφερε στο Δήμο , επί των ημερών Κακλαμάνη , τίποτε δεν έγινε.
Ή μάλλον σχεδόν τίποτα.
Γιατί ο άνθρωπος , συνεχίζοντας τις πατροπαράδοτες παλαιοκομματικές συμπεριφορές του κόμματός του και των προκατόχων του , « φρόντισε» να μη μαζέψει τις οφειλές προς το Δήμο , εκτοξεύοντάς τες σε δυσθεώρητα ύψη αλλά αντίθετα να καλύψει την τεράστια «μαύρη τρύπα» με νέα δάνεια . Φθάνοντας έτσι το συνολικό χρέος του Δήμου στα …280 εκατ ευρώ, με απ’ αυτά τα δάνεια να είναι σχεδόν  200 εκατ, ευρώ .
Τα οποία φυσικά « φόρτωσε» στις πλάτες των Αθηναίων δημοτών , οι οποίοι είναι αυτοί που πληρώνουν τον « λογαριασμό» . Αλλά τι τον πειράζει ; Αφού πρόκειται για « ιθαγενείς» τους οποίους πολύ εύκολα παραπλανά  και τον βγάζουν αγόγγυστα βουλευτή ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου