Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Παραπαίει

 
        

Από τώρα ο Ζαχαρίας Ζούπης , εκ των αντιπάλων του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ,Λουκά Τζανή , προεξοφλεί από τώρα την ήττα του
Του το  δείχνει λέει  η εμπειρία (!) του από τις συζητήσεις που είχε  με… χιλιάδες πολίτες ( σιγά ρε μεγάλε)  .
Σωστά , ωστόσο επισημαίνει ότι ο κ. Τζανής , πριν 2,5 χρόνια ξεκινούσε με τις καλύτερες των προυποθέσεων . Είχε επικρατήσει θριαμβευτικά υποσχόμενος τα πάντα και δημιουργώντας μια περίεργη ,αλλά σε κάθε περίπτωση μεγάλη συμμαχία προσώπων ,δυνάμεων ,μηχανισμών .Είχε διαδεχτεί ειδικά όσον αφορά το Κερατσίνι μία Δημοτική Αρχή που είχε κάνει μια κακή θητεία .
Όμως , τα έκαψε όλα. Ήδη 8 σύμβουλοί του έχουν ανεξαρτητοποιηθεί ,ενώ αρκετοί ακόμα δύσκολα κρύβουν τον σκεπτικισμό τους και την δυσφορία τους για όσα γίνονται η μάλλον για όσα δεν γίνονται .
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Αριστερά  τράβηξαν την στήριξη που επίσημα του είχαν παράσχει θεωρώντας τον απ' ότι φαίνεται πολύ αριστερό παιδί. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που τον στήριξαν ,παριστάνουν πως « ποτέ δεν τον γνώρισαν » . Πρέπει πια κάποιος να συνδέεται με συμφέροντα μαζί του για να τον υποστηρίζει άμεσα η έμμεσα . Η απομόνωσή του πια είναι πλήρης .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου